خبرگزاری مهر - گروه استانها: در پی بارشهای سیل آسای سال گذشته در جنوب استان فارس و بالطبعِ آن در بخش چاهورز شهرستان لامرد، نهادهای حمایتی قول و وعده داده بودند که نسبت به تأمین بخشی از کالاهای اساسی که در سیل دچار مشکل شد یا از بین رفت اقدام کنند اما مردم نسبت به عدم توزیع مناسب این کالاهای اساسی در بین نیازمندان گلایه مندند و درمورد نحوه و چگونگی توزیع سوال دارند.
یکی از اهالی بخش چاهورز به خبرنگار مهر گفت؛ در سیل سال گذشته برخی از مسؤلین یکی از بنیادها در منطقه حاضر شدند و قول دادند که افرادی که تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) نیستند پس از بررسی، اقلامی را در اختیار آنها قرار خواهیم داد.
وی گفت: طبق لیستی که از بخش چاهورز و حدوداً ۱۰ روستای این بخش تحویل بنیاد مذکور داده شده است و قرار بر این بوده که کالا تحویل مردم داده شود اما هنوز تحویل مردم داده نشده است.
وی افزود: طی تماس با بنیاد مذکور آنها میگویند ما اقلام ۸۵ خانوار را تحویل فرمانداری لامرد داده ایم اما ما هنوز چشم انتظار این کالا هستیم.
فرماندار لامرد: همه کمکهای بنیادهای خیریه به دست نیازمندان آسیب دیده از سیل رسیده است
اما در این رهگذر اسماعیل رستگار فرماندار شهرستان لامرد در گفت وگو با مهر اظهار کرد: پس از سیل سال گذشته و اعلام خسارت از سوی بخشداران و گروههای مردمی، کارشناسان این فرمانداری با همراهی نهادهای خدماتی و خدمت رسان، بررسیهای نهایی در خصوص میزان خسارت را انجام داده اند که با توجه به پراکندگی خسارتها در بخشهای مرکزی، اشکنان، چاهورز، علامرودشت و خیرگو بیش از ۷۶۰ خانواده مستحق دریافت کمکها شناسایی شدند که اسامی همه این عزیزان با کدملی موجود است که اقلام اهدایی بنیادهای خیریه به آنها واگذار شده است.
رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان لامرد گفت: در زمان بحران لیستهای اولیه ای از سوی مسؤولان، نهادها و حتی گروههای جهادی و مردمی تهیه میشود که پس از بررسی لیست نهایی اسامی نیازمندان و واجدین شرایط دریافت کمک به مراکز خیریه و دولتی اعلام میشود که در شهرستان لامرد نیز به همین صورت بوده است.
فرماندار لامرد تصریح کرد: کمکهای اهدایی بنیادهای خیریه و کمکهای دولتی صرفاً برای یک بخش از شهرستان نبوده ولی همه اجناس دریافتی برای جبران بخشی از خسارتهای مردم در زمان سیل، با در نظر گرفتن میزان خسارت هر خانوار، در میان خسارت دیدگان سراسر شهرستان توزیع شده است.
رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان لامرد گفت: کمیته امداد حضرت امام (ره) در شهرستان لامرد اولین نهادی بود که به صورت میدانی وارد عمل شد و با شناسایی نیازهای خانوادههای آسیب دیده اقلام مورد نیاز را به دست خانوادههای سیل زده در بخشهای مختلف شهرستان رساند.
عالیترین مقام اجرایی شهرستان لامرد خاطرنشان کرد: در مجموع کمکهای ارسالی از بنیادها و مجموعهها بیش از ۲۶۰۰ قلم کالا شامل تلویزیون، یخچال، اجاق گاز، ظروف آشپزخانه، کولرگازی، فرش، بخاری گازی، لباسشویی، آبگرمکن، پتو وفلاکس چای میان خانوادههای نیازمند توزیع شده است.
رستگار تاکید کرد: از مجموع کالاهای توزیع شده اهدایی بنیادهای یاد شده ۸۸۵ قلم در بخش مرکزی، ۱۱۰ قلم در بخش خیرگو، ۱۷۳ قلم در بخش اشکنان، ۱۴۶ قلم در بخش علامرودشت، و ۱۳۰۲ قلم کالا در بخش چاهورز میان آسیب دیدگان توزیع شده است.
رستگار افزود: اسامی همه خانوادههای عزیزی که این کمکها را دریافت کرده اند در فرمانداری لامرد به صورت شفاف موجود است.
اسماعیل رستگار فرماندار لامرد گفت: شفاف سازی در خصوص نحوه واگذاری این کمکها وظیفه دستگاههای اجرایی است و ما از بیان عملکرد دولت مردمی استقبال میکنیم و نسبت به روشنگری در این خصوص هیچ مشکلی نداریم.
فرماندار لامرد همچنین گفت: مردم عزیز و بزرگوار شهرستان لامرد میدانند که فرزندان آنها هیچ فرصتی را برای خدمت رسانی از دست نخواهند داد و در خصوص واگذاری اجناس و اقلام اهدایی بنیادهای خیریه، صرفاً جهت حفظ کرامت خانوادههای عزیز و انجام خدمت بی منت هیچ گونه اسامی را در فضای مجازی اعلام نکرده است ولی در خصوص نحوه واگذاری کمکها به همه نهادهای ناظر پاسخگو خواهد بود.
معتمدین محل: لیست ۸۵ نفره چه شد؟
یکی از معتمدین بخش چاهورز نیز در گفتگو با مهر تاکید کرد: صحبتهای فرماندار لامرد ربطی به لیست ۸۵ نفره ندارد.
او گفت: لیست ۸۵ خانوار با کدملی تحویل داده ایم و قطعاً بای پرسید سرنوشت آن لیست چه شد؟
وی افزود: آنچه فرماندار لامرد میگوید درباره کمکهای قبلی میباشد.
نظر شما